Menu

17 juni 2015

The Avenger (2012)

De film waar Marvel naartoe heeft gewerkt is deze, The Avengers. Na iedere “Avenger” apart te hebben geïntroduceerd met hun eigen film doet Marvel iets wat hiervoor als onmogelijk werd verklaard. Namelijk een film met meerdere hoofdpersonages in een superheldenfilm.

Loki is terug uit de dood en zit niet graag stil. Hij beraamt een plan om de mensen voor hem te laten buigen en zo de macht op aarde te grijpen. S.H.I.E.L.D.’s baas Nick Fury ziet dit niet zitten en roept de Avengers in voor hulp. Hij krijgt Iron Man, The Hulk, Black Widow, Captain America en Hawk Eye bij elkaar. Loki’s broer is het trouwens ook niet geheel eens met zijn plan, dus helpt Thor ook een handje.

Ja er zijn te veel personages en ja New York vernietigen is erg cliché, maar het is zo vet! Het feit alleen al dat er één productiebedrijf is wat dit kan flikken en er miljoenen mee binnen haalt is te geniaal. Sowieso is Marvel nog lang niet klaar. Phase One mag dan voorbij zijn, maar Phase Two loopt al tot een ende en Phase Three begint bijna. Van Marvel zijn we voorlopig nog niet af.


Mijn Cijfer:         7,0/10
IMDb:                 8,2/10


Held(en):
Tony Stark/Iron Man: Robert Downey Jr.
Steve Rogers/Captain: Chris Evans
Bruce Banner/The Hulk: Mark Ruffalo
Thor: Chris Hemsworth
Natasha Romanoff/Black Widow: Scarlett Johansson
Clint Barton/Hawkeye: Jeremy Renner

Schurk(en):
Loki: Tom Hiddelston


Steve Rogers: Stark, we need a plan of attack!
Tony Stark: I have a plan: attack!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten