Menu

22 juli 2015

Captain America: The Winter Soldier (2014)

Chris Evans is terug als Steve Rogers AKA Captain America en begint eindelijk te wennen aan deze moderne wereld. De film is geregisseerd door de gebroeders Russo die voornamelijk series hebben gemaakt. Na het succes echter van deze film zijn ze gelijk gekoppeld aan de derde Captain America film en de tweedelige Avengers: Infinity War.

Steve Rogers begint meer te wennen aan deze nieuwe wereld waar hij in terecht is gekomen. Wat hij echter moeilijker vind om aan te wennen is zijn rol in deze maatschappij. Dit moet hij snel vergeten wanneer er een assassin opduikt die zelfs voor Captain America onverslaanbaar lijkt.

Wat een verandering ten opzichte van de eerste Captain America film! Daar waar The First Avenger erg cartoonachtig overkwam is deze film veel meer realistisch. Nu is dat niet perse een verbetering, maar ook zeker geen verslechtering. Het is anders en dat is eigenlijk gewoon erg fijn! Marvel laat hierdoor zien dat ze een iets meer serieuzer verhaal aankunnen en dat is goed vooruitzicht.


Mijn Cijfer:         8,5/10
IMDb:                  7,8/10


Held(en):
Steve Rogers/Captain America: Chris Evans
Nick Fury: Samuel L. Jackson
Natasha Romanoff/Black Widow: Scarlett Johansson
Sam Wilson/Falcon: Anthony Mackie

Schurk(en):
Bucky Barnes/Winter Soldier: Sebastian Stan


Natasha Romanoff: Hey, fellas. Either one of you know where the Smithsonian is? I'm here to pick up a fossil.
Steve Rogers: That's hilarious.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten