Menu

08 april 2015

Dexter: Seizoen 4 (2009)

Dexter Morgan; vader, broer, echtgenoot, vriend, collega en zoals hij het zelf noemt ‘The Dark Passenger’. Ook wel zijn duistere zijde waar de moordenaar in hem schuilt. Een vrouw doodgebloed in de badkuip, een zelfmoord van een gebouw door een vrouw en een man met een hamer doodgeslagen. Dit zijn de 3 moorden die Trinity op zijn geweten heeft. Alleen is dit niet de eerste keer dat deze cyclus van 3 heeft plaatsgevonden. Deze driehoek moorden gaan al 30 jaar terug. Alleen is Trinity nog nooit gepakt. Misschien dat Dexter hier nog wat van kan leren?

De serie heeft t m weer geflikt.  Na een minder seizoen komt Dexter driedubbel zo goed terug. Dexter is weer lekker aan de slag en de seriemoordenaar van dit seizoen is weer lekker uitgediept. Ik kan weer zeggen dat het een serie is die je gezien moet hebben! En niet te vergeten was John Lithgow fantastisch als de moordenaar Trinity.


“There's this cliche when serial killers are always described as quiet, kind of a loner... it's a cliche for a reason." –Dexter Morgan



Koop bij bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten