Menu

07 september 2015

Magic Mike XXL (2015)

Channing Tatum komt weer dansen in zijn onderbroek in dit vervolg op de 2012 film, alleen nu XXL. De film wordt nu bijgestaan met wat nieuwe namen als Donald Glover  (Community) en Jada Pinket Smith (Gotham).

Mike, Magic Mike, hemzelf besluit om voor een laatste keer terug te keren naar de groep om een verpletterende show te geven op de conferentie. Een road trip volgt om er op tijd aan te komen, niet zonder de nodige problemen natuurlijk.

De eerste Magic Mike was ook geen hoogstaande film, dus mijn verwachtingen waren zeker niet heel hoog. Maar daar waar het eerste deel nog een aangrijpend verhaal had was deze film gewoon een road trip film met het laatste half uur wat strippende activiteiten. Op de sixpacks na heb ik weinig genoten van de film, al ws Jada Pinket Smith een aanwinst voor de cast.


Mijn cijfer: 5,0/10
IMDb: 6,1/10


“I've got a little treat for y'all tonight. It's the man I knew as White Chocolate. Some might know him as Magic Mike. We gonna see if he still got some magic in that Mike. You down for a little fun tonight? Have a seat. Mike?” –Rome


Sinds 02-07-2015 in de bioscoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten