Menu

30 april 2015

Top 3: mei (2015)

De nieuwe maand staat alweer voor de deur. Elke maand komen er ontzettend veel films uit van over de hele wereld. Maar welke moet je nou echt gaan zien? Hier is mijn voorspelling met een top 3 bioscoopfilms van de maand mei!

#3 San Andreas
Na een hevige aardbeving is het aan Dwayne 'The Rock' Johnson om zijn dochtertje te redden. Laat hij nou net een helikopterpiloot zijn die gewend is aan dit soort situaties. Johnson speelt dus zichzelf in deze met actie gevulde film!
Vanaf 28-05-2015 in de bioscoop


#2 Mad Max: Fury Road
Deze debiele actiefilm met Tom Hardy en Charlize Theron speelt zich af in een apocalyptische wereld overladen met woestijn. Mijn verwachting is dat het een actiefilm is die zo ernstig over de top is dat het juist erg komisch is.
Vanaf 14-05-2015 in de bioscoop


#1 Tomorrowland
Normaal gesproken ben ik niet zo van de live action films van Disney. Eerst stelde ze niet heel veel voor en de laatste tijd melken ze hun klassiekers uit. Maar nu met Tomorrowland krijg ik weer vertrouwen in dit soort films. Het ziet er al erg goed uit en wat wil je met George Clooney? Misschien dat het hun tweede Pirates of the Caribean wordt, wie weet.
Vanaf 21-05-2015 in de bioscoop


Dat beloofd weer een maand vol goeie films!

Serie tip: Vanaf 14 mei wordt Wayward Pines uitgezonden op de Amerikaanse zender FX. Deze serie, onder andere geregisseerd door M. Night Shyamalan, gaat over een geheim agent die opzoek gaat naar twee agenten. Wanneer de serie ook te zien is in Nederland is nog niet bekend.

1 opmerking:

  1. Denk dat het ook wel in volgorde de films zijn waar ik het meest naar uitkijk.

    BeantwoordenVerwijderen